SoftwareOne Industry & Partner NewsStans, Switzerland

SoftwareOne získává certifikaci AWS SaaS Competency a urychluje program NextGen ISV po celém světě

An aerial view of a green field with a road running through it.

Připravte se na SaaS s programem NextGen ISV společnosti SoftwareOne

Stans, Švýcarsko: 23. dubna 2024 – Společnost SoftwareOne, přední světový poskytovatel softwarových a cloudových řešení, získala od Amazon Web Services (AWS) certifikaci SaaS Competency. Tento status je uznáním odborných znalostí a odhodlání SoftwareOne pomáhat nezávislým dodavatelům softwaru (ISV) v posilování jejich schopnosti migrovat a modernizovat své starší aplikace, aby byly připraveny na SaaS na platformě AWS.

Certifikace AWS SaaS Competency se uděluje partnerům, kteří prokazují hluboké odborné znalosti v oblasti navrhování a vytváření softwaru jako služby (SaaS) a cloudových řešení na platformě AWS. Pro získání této certifikace musí partneři projít přísným validačním procesem a vyhodnocením několika zákaznických referencí specifických pro SaaS na AWS. Tento úspěch potvrzuje schopnost SoftwareOne podporovat zákazníky na jejich cestě do cloudu a umožnit jim, aby byli prostřednictvím programu NextGen ISV připraveni na SaaS.

„Jsme nadšeni ze získání statusu AWS SaaS Competency Partner, což je naše desátá kompetence pro AWS,“ řekl Brad Berry, ředitel pro strategii a partnerství ve společnosti SoftwareOne. „SoftwareOne má jedinečnou pozici pro podporu ISV na jejich cestě za komplexní připraveností na SaaS, pomáhá jim oslovit nové trhy, prodávat ve velkém a dosáhnout jejich cílů v oblasti SaaS.“

Program NextGen ISV společnosti SoftwareOne je vytvořen aby pomáhal ISV zmírňovat rizika a překonávat technické a obchodní problémy spojené s transformací na SaaS. Tato vícefázová cesta vychází vstříc ISV na jakékoli úrovni vyspělosti v cloudu, od začínajících firem až po ty, které přecházejí na multi-tenantní architekturu, a poskytuje nezbytné obchodní a technické pokyny, aby byla organizace připravena na SaaS.

Cesta se SoftwareOne NextGen ISV:

• Poradenství: Sladění technologických možností s podnikem definovanými cíli a procesy.
  • Modernizace: Nový návrh a změna architektury obchodních a IT funkcí se zrychleným a efektivním přístupem.
  • Optimalizace: Důraz na transparentnost a přehled o nákladech a zdrojích v cloudu.
  • Vstup na trh: Podpora ISV při uvádění jejich služeb typu SaaS na AWS Marketplace i SoftwareOne Marketplace, což ISV umožňuje oslovit více koncových zákazníků v rámci různých kanálů.

„Chápeme, že cesta každého ISV je jedinečná, a proto náš program NextGen ISV nabízí podporu přizpůsobenou individuálním potřebám zákazníků. Ať už se jedná o multi-tenantní systém, SaaS nebo systém vyžadující podporu GTM, jsme připraveni pomoci zákazníkům bez ohledu na to, kde se na své cestě nacházejí,“ dodal Brad Berry.

ISV hledající poradenství a podporu na své cestě do cloudu se mohou obrátit na SoftwareOne na této adrese.

O společnosti SoftwareOne:

SoftwareOne je přední světový poskytovatel softwaru a cloudových řešení, který zcela mění způsob, jakým organizace nakupují, vytváří a spravují cloud. Když SoftwareOne pomáhá klientům migrovat a modernizovat jejich úlohy a aplikace – a současně řídit a optimalizovat výsledné změny softwaru a cloudu – odhaluje skutečnou hodnotu technologií. Ve společnosti pracuje přibližně 9 300 zaměstnanců, kteří se starají o poskytování portfolia 7 500 softwarových značek, se zastoupením ve více než 60 zemích. Společnost SoftwareOne se sídlem ve Švýcarsku je kótována na švýcarské burze SIX pod symbolem SWON. Navštivte nás na www.softwareone.com.

S dotazy médií se prosím obraťte na:

Shane Conway, globální ředitel PR

Spojte se s námi